Oefentherapie
voor ouders

praatwolk_bovenkant

Voor ouders

We zien regelmatig ouders in onze praktijk. Vermoeid, een stijve nek, continu een zwaar hoofd of mama’s bij wie de zwangerschap (en daarna) toch zwaarder valt. Vervelende klachten die zich vaak onnodig opstapelen. Oefentherapie kan deze klachten, ook bij volwassenen, verhelpen.

 

Oefentherapie Kaag & Braassem is gespecialiseerd in het behandelen van zwangeren en volwassenen. Na jaren alleen ouders die met hun kind meekomen over de vloer te hebben gehad, is het tijd om ook voor deze groep de juiste behandelingen te bieden. OTKB is er voor het hele gezin!

praatwolk_onderkant
krokie_header_ouders-detail
Swoosh_bovenkant
Swoosh_onderkant

Contact

Vind je het lastig om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen? Of ben je benieuwd waar wij jou bij kunnen helpen? Neem voor meer informatie over oefentherapie voor ouders en het maken van een afspraak contact met ons op.

Neem contact op

Vergoeding

Voor volwassen valt oefentherapie niet onder het basispakket van de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ook hier wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico. Wel is het afhankelijk van de zorgverzekeraar hoeveel behandelingen worden vergoed.

Meer informatie
Schedelmeting afplatting
Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
Swoosh_onder_krokie_cta

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: