4
Swoosh_bovenkant_footer

Nek-, schouder- en rugklachten

Bukken, tillen, lopen, zitten, fietsen. Allemaal dagelijkse activiteiten die vanzelf gaan, totdat je pijnklachten krijgt. Opeens merk je dat het niet allemaal meer vanzelf gaat en dat kan jou afremmen in het dagelijks functioneren. Met oefentherapie vatten we het probleem bij de hoorns en zorgen we ervoor dat je weer soepel en zonder pijn kunt functioneren.

Oorzaak van lichamelijke klachten

Pijn, stijfheid of krachtverlies heeft veel invloed op je dagelijkse activiteiten. Klachten aan de nek, schouders of rug komen vaak voor. De oorzaak hiervan is vaak een verkeerde houding, stress of overbelasting. Daarnaast kan een afwijking aan de wervelkolom deze klachten veroorzaken, bijvoorbeeld een scoliose.

krokie_header_kinderen-detail
Swoosh_lichtoranje-balk_bovenkant

Lichamelijke klachten behandelen

Oefentherapie Kaag & Braassem is gespecialiseerd in het verhelpen van lichamelijke klachten. Tijdens de behandelingen maken we je bewust van goed houdings- en bewegingsgedrag en leren we je hoe je je spieren beter ontspant. Ieder traject is op maat en sluit aan op jouw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak.

Neem contact op

Vergoeding

De behandelingen voor volwassenen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico. Het is afhankelijk van de zorgverzekeraar hoeveel behandelingen worden vergoed. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Meer informatie
Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
Swoosh_onder_krokie_cta

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: