Oefentherapie
voor kinderen

praatwolk_bovenkant

Voor kinderen

Kinderen bewegen van nature veel en graag. Hiermee trainen ze hun spieren en oefenen ze hun zintuigen en motoriek. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ongemerkt leren ze de vaardigheden die ze de rest van hun leven nodig hebben. Maar wat als deze dagelijkse activiteiten toch niet helemaal vanzelf gaan? Oefentherapie kan deze kinderen helpen. Van leren lopen en een goede zithouding tot slapen of zwemmen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van alle leeftijden: baby’s, peuters en kleuters, basisschoolkinderen en jongeren. Bekijk de verschillende klachten voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Neem contact op met onze praktijk
praatwolk_onderkant
krokie_header_kinderen-detail
Swoosh_bovenkant
Swoosh_onderkant

Vergoeding

Oefentherapie voor kinderen valt onder het basispakket van de zorgverzekering. Dit betekent dat je de eerste 18 behandelingen automatisch vergoed krijgt. Er wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.

 

Toch meer behandelingen nodig? Dan komt de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal vergoede behandelingen is afhankelijk van de zorgverzekeraar. De behandelingen bij een chronische indicatie worden allemaal vergoed vanuit de basisverzekering.

Meer informatie
Mirthe-3-web
Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
Swoosh_onder_krokie_cta

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: