Workshop voor leerkrachten op de basisschool

Margriet en Stella brachten laatst een bezoek aan de onderbouwleerkrachten van basisschool de Overplaats in Sassenheim. Hier verzorgden zij een workshop: hoe speel je als leerkracht in op niveauverschillen in de klas, gericht op de fijne motoriek en het (voorbereidend) schrijven.

Workshop niveauverschillen fijne motoriek

We zijn met de leerkrachten spelenderwijs aan de slag gegaan. We hebben geknipt, gekleid en voorbeelden laten zien van oefeningen die leerkrachten in de klas kunnen aanbieden aan de kinderen. Ook hebben de leerkrachten nog even gegymd in de gymzaal, terwijl ze stiekem bezig waren met het verbeteren van de schrijfmotorische vaardigheden.

 

De workshop is enorm enthousiast ontvangen en de leerkrachten vonden het erg leerzaam. Wat hebben we gelachen en wat was het leuk!

Nieuwe manier van knutsel- en schrijfwerkjes

Door de workshop hebben de leerkrachten een flink aantal handvatten om de kinderen gerichte oefeningen te geven. Eén ding is zeker, de kinderen in de onderbouw zullen voortaan op een andere manier knutsel- en schrijfwerkjes aangeboden krijgen!

Ben jij leerkracht op een basisschool en wil je ook wel eens met jouw team deelnemen aan een workshop van KOTKB? Dit kan! We bieden verschillende workshops en passen deze volledig aan naar de vraag en behoefte van het bedrijf. Bekijk onze workshoppagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
krokie_cta
Swoosh_onderkant

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: