Ontwerp zonder titel
Swoosh_bovenkant_footer

Poepproblemen

Heeft jouw kindje weleens poep- of plasongelukjes? Of wil jouw kindje alleen in de luier poepen? Onwijs vervelend en soms ook pijnlijk voor jouw kind. Het kan zelf een gevoel van schaamte met zich meebrengen. Belangrijk dus om hiermee aan de slag te gaan! Je kunt bij Oefentherapie Kaag & Braassem terecht om een echte superpoeper te worden.

Lichamelijke klachten die horen bij poepproblemen

  • Vaak buikpijn
  • Vermijdingsgedrag
  • Obstipatie
  • Angst om te poepen
  • Poep- en plasongelukjes
  • Alleen in de luier willen poepen

Oorzaak van poepproblemen

De oorzaak van een poepprobleem hoeft niet altijd medisch te zijn. Soms is er sprake van spanning in het lijf, onrust in het hoofd, angst, uitstelgedrag, geen tijd om te poepen. Hierdoor kan het aandranggevoel van poepen verdwijnen, kost het enorm veel moeite of doet het pijn.

krokie_header_ouders-detail
Swoosh_lichtoranje-balk_bovenkant

Poepproblemen behandelen

Samen met jou gaan we bij jouw kindje op zoek naar de oorzaak en naar de beste behandelmethode. Door middel van gedragsverandering en oefeningen verhelpen we de poepproblemen en normaliseren we het poeppatroon. We gaan spelenderwijs aan de slag, zodat kinderen met zelfvertrouwen, zonder pijn en zonder schaamte weer lekker kunnen poepen. Neem contact op voor meer informatie en maak een afspraak.

Neem contact op

Vergoeding

Oefentherapie voor kinderen valt onder het basispakket van de zorgverzekering. Dit betekent dat je de eerste 18 behandelingen automatisch vergoed krijgt. Er wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.

Meer informatie
Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
Swoosh_onder_krokie_cta

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: