6
Swoosh_bovenkant_footer

Praktijk

Toen haar broer zijn eerste kindje kreeg, kwam Margriet Lautenbach erachter dat ze graag met kinderen wilde werken. Ze ontdekte hoe bijzonder en gaaf de ontwikkeling van een kind eigenlijk is en besloot de opleiding tot oefentherapeut te volgen. Daarna specialiseerde ze zich verder in baby’s en peuters.

Het ontstaan van OTKB

Woonachtig in Kaag & Braassem, kwam ze erachter dat er in de gemeente niet echt een plek was waar kinderen met een hulpvraag terecht konden. Daarom begon Margriet in september 2016 haar eigen praktijk: Kinderoefentherapie Kaag & Braassem.

Oefentherapie voor kinderen en ouders

Veel kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar kwamen bij OTKB over de vloer. Samen met hun ouders. En Margriet breidde haar team uit. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders konden met hun klachten terecht. Van slaapproblemen tot klachten tijdens of na een zwangerschap. OTKB onderging een kleine naamswijziging: Oefentherapie Kaag & Braassem. Omdat we er zijn voor kinderen én voor volwassenen.

krokie_header_ouders-detail
Swoosh_lichtoranje-balk_bovenkant

Behandelmethode

Wanneer je een afspraak maakt in onze praktijk, maak je eerst kennis met de oefentherapeut. We bespreken de klacht en onderzoeken de mogelijke oorzaak hiervan. Vervolgens pakken we dit probleem recht bij de hoorns en gaan we samen een traject aan. Vooral met de kinderen gaan we veel aan de slag met fantasie en creativiteit. Spel en plezier staan centraal tijdens de behandelingen. 

Vergoeding

De verzekering vergoedt 18 behandelingen vanuit het basispakket voor kinderen t/m 18 jaar. De vergoeding voor volwassenen is afhankelijk van de zorgverzekering en de aanvullende verzekering.

Meer informatie
Swoosh_oranje-cta-balk_bovenkant

Aanmelden voor oefentherapie?

maak een afspraak of bel naar: 06-22141265

Maak een afspraak
Swoosh_onder_krokie_cta

© Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Vind ons ook op: